Idei de afaceri la cheie cu investitii mici

TraTa.ro
Factori ce contribuie la dezvoltarea afacerilor la cheie propuse


1. Pretul la benzina, motorina si GPL a crescut si tot va creste.   
2. Numarul de automobile pe strazi e in continua crestere.   
3. Pretul pieselor de schimb creste. Creste si pretul serviciilor de reparatie.   
4. Poluarea aerului a devenit o problema globala.  
5. In multe state a fost introdusa taxa pe poluare.  
6. Reducerea preturilor la benzina, motorina si GPL e interesanta pentru foarte multa lume !   
7. Reducerea emisiilor de CO si NOx e interesanta la fel !  
8. Reducerea costurilor de intretinere a masinii : spalare, polisare, curatenie in salon, reparatie motor, schimburi de injectoare, catalizator, etc, etc, etc ... la fel e interesanta !  
9. Compania iti ofera produse pentru scaderea consumului de carburant cu 15-35% (60% din cazuri economisesc 20% din carburant, 20% din cazuri economisesc 25-42% din carburant, 20% din cazuri economisesc 8-15% din carburant)  
10.  Compania iti ofera un venit in crestere pentru promovarea constanta a produselor !   
11. Exemplul personal face ca alte persoane sa vrea sa faca economie de carburant si/sau sa intre in afacere : doar copie aceea ce faci si tu, tu iti transmiti experienta personala !   
12. ... si, cu timpul, pe langa veniturile constante din economia de carburant + veniturile din vanzari (mici) se adauga si venitul rezidual din retea ! Farmecul venitului rezidual este ca el creste cu trecerea timpului. Cu cat intri mai devreme in afacere, cu atat ai sanse mai bune de venit rezidual substantial ! Vorba veche : "Cine se scoala mai dimineata, mai departe ajunge".  
13. Afacerea e internationala : te poti dezvolta pe plan atat local cat si mondial ! Daca te muti cu traiul in alta localitate sau tara iti poti continua munca fara nici o problema ! Poti gasi parteneri in orice colt al Lumii !  
14.  Nu ai batai de cap cu hartii si alte "minuni" specifice afacerilor standart !  
15. un proverb zice: "Minutele trec, orele se scurg, zilele merg una dupa alta ... dar anii zboara !"  
16.  Intra in afacere azi !   
17. Economia de carburant cu produsele MPG e o idee de afacere la cheie ce poate fi dezvoltata pana la 17.500 USD saptamanal !  Pentru aceasta e nevoie sa incepi azi ! Un stejar mare creste dintr-o ghinda mica de tot. Pentru aceasta ai nevoie sa o sadesti si sa o ingrijesti ! Timpul isi face treaba singur !    
18. Scade 20% din pretul benzinei, motorinei sau GPL-ului si deja ai o mica afacere la cheie : acum esti gata pornit - ghinda e sadita !


Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".
Idei de afaceri

    Idei de afaceri Nr:1  - produse BIO de ultima generatie ce reduc consumul de carburant cu 10-45%, scad emisiile de noxe cu 80-95% (cu usurinta incadreaza in norma Euro 6 chiar si o masina de 30 de ani), sporesc puterea motorului cu 10-25% si sporesc cu 80-98% gradul de protectie a motorului fata de calitatea tot mai "fenomenala" carburantului
    Idei de afaceri Nr:2  - produse BIO de ultima generatie ce reduc cu 50-70% cheltuielile pentru uleiurile tehnice si schimbul uleiurilor. Produsele sunt destinate pentru toate automobilele si mecanismele ce utilizeaza: ulei de motor, ulei de transmisie, ulei de servodirectie, ulei hidraulic, etc, etc.
    Idei de afaceri Nr:3  - produse BIO de ultima generatie ce reduc cu 40-70% cheltuielile pe intretinerea, reparatia si curatarea motorului si intregului sistem de alimentare-ardere-evacuare a combustibilului si produselor arderii combustibilului
    Idei de afaceri Nr:4 - produse BIO de ultima generatie ce reduc cu 70-90% cheltuielile pe spalarea, polisarea si detailingul auto. Aceste produse de curatenie au o aplicare foarte larga (curatarea si innoirea obiectelor lucioase) si pot fi utilizate in orice gospodarie.
    Idei de afaceri Nr:5 - produse BIO de ultima generatie ce permit reducerea cheltuielilor pe intretinerea si curatarea anvelopelor de orice tip - iarna, vara, semisezon, etc. Produsele prelungesc termenul de exploatare a anvelopelor cu 30-50%.
    Idei de afaceri Nr:6 - produse BIO de ultima generatie pentru curatarea si intretinerea obiectelor din piele si vinil: haine, incaltaminte, canapele de piele, interior auto, etc. Produsele imbunatatesc substantial aspectul estetic al obiectelor din piele si vinilin si prelungesc cu 50-80% termenul activ de exploatare al acestora.
    Idei de afaceri Nr:7 - produse BIO de curatenie si igiena de ultima generatie: deodorante BIO si antiperspirante BIO - 100% fara miros si 100% non-toxice.
    Idei de afaceri Nr:8 - produse de curatenie BIO de ultima generatie pentru curatat covoare, canapele si tapiterie auto. Produsele de curatenie BIO ce stau la baza afacerii sunt ultraperformante si ecologic pure. Curatarea petelor se face instantaneu, fara a utiliza apa.
    Idei de afaceri Nr:9 - produse de curatenie BIO de ultima generatie pentru curatarea si innoirea pieselor din plastic si cauciuc. Produsele de curatenie sunt ultraperformante, econome, ecologic pure si ofera protectie indelungata pieselor din plastic si cauciuc.
    Idei de afaceri Nr:10 - produse de curatenie BIO ultra-performante, 100% non-toxice, BIO si fara miros. Datorita faptului ca produsele sunt 100% non-toxice si fara miros, ele au o aplicare foarte larga, practic aplicarea e universala: spalat vase, geamuri, tapete, interiorului automobilului, motor, etc, etc, etc.
    Idei de afaceri Nr:11 - produse cosmetice BIO de ultima generatie. Produsele cosmetice BIO sunt formulate pe baza de ingrediente naturale unice combinate intr-o formula exclusiva ce dau rezultate ce concureaza foarte usor cu procedurile cosmetice foarte costisitoare gen botox, mezodermie, lifting chirurgical, etc, etc.
    Idei de afaceri Nr:12  - produse BIO ultraperformante, destinate pentru intretinerea si imbunatatirea sanatatii si tuturor aspectelor sanatatii. La baza ideei de afaceri stau urmatoarele produse: bauturi energizante naturale - 100% FARA ZAHAR SI 100% NATURALE cu antioxidanti puternici; ceaiuri de detoxifiere cu multiple proprietati terapeutice; suplimente nutritive complete; cafea de slabit (cea mai completa cafea de slabit la ora actuala) si cafea energizanta cu ingrediente unice si antioxidanti puternici.
    La baza oricarei idei de afaceri la cheie se afla unul sau mai multe produse. Cu cat produsele sunt mai actuale si mai folositoare cu atat ideile de afaceri se materializeaza mai usor si mai eficient.

    Idee de afaceri Nr.1

Este vorba despre un produs are la moment peste 100.000 de utilizatori in intreaga lume. Produsul da un retur economic de aproximativ 1 la 10. Adica la fiecare Euro investit in produs se fac economii de 10 dolari. De fapt returul economic al produsului e mult mai mare, dar ar suna mult prea fantastic. 1 la 10 e suficient de bine. Acest produs e foarte econom in utilizare si produce urmatoarele avantaje:
1.    protejeaza motorul de "calitatea" carburantului
2.    reduce consumul de benzina, motorina si GPL cu 10-45%.
3.    produce arderea completa a carburantului si permite trecerea la un carburant mai ieftin
4.    reduce emisiile de noxe cu 80-95% ; CO ~ 0,07 ; ai Euro 6 la orice masina ; pe teava de esapament ies aburi de apa in loc de fum si miros de combustibil ars incomplet ! Doar imaginati-va ca datorita acestui produs fenomenal benzina, motorina si GPL-ul se transforma in combustibil ecologic pur !
5.    creste puterea motorului cu 10-25% - doar o crestere a puterii motorului cu 5% sporeste simtitor placerea de a conduce
6.    reduce cheltuielile pe intretinerea si reparatia motorului cu 60-80%
7.    prelungeste perioada activa de exploatare a motorului
8.    scade detonarile / zgomotul motorului
9.    asigura o pornire mai usoara a masinii pe timp de iarna
10.  indirect, datorita pornirii mai usoare, prelungeste perioada de exploatare a acumulatorului cu 20-30%
    Pentru cine se va interesa, o sa va arat ca produsul functioneaza si functioneaza bine !
    Pentru cine il intereseaza afacerea o sa va arat cum poti face 1000 Euro din prima luna promovand acest produs.    Doar utilizarea produsului ce sta la baza ideei de afacerii e o afacere profitabila pentru orice sofer sau posesor auto. Promovarea produsului, pe termen lung, e o afacere foarte profitabila ce aduce venituri lunare considerabile cu investitii mici de intretinere. Urmand anumite recomandari simple, ideea de afaceri nr.1 poate fi pornita in mai putin de 1 saptamana si incepe sa aduca venituri chiar din prima luna de munca. La momentul actual aceasta afacere e una din cele mai profitabile afaceri cu investitii minime.
   Cine sunt potentialii cumparatori ai unui astfel de produs in timp ce preturile la combustibil cresc ? Doar in Romania circula peste 8 milioane de automobile cu motoare cu ardere interna si in R.Moldova peste 1 milion. Este vorba despre: automobil personal, taxi, maxi-taxi, autocare, camioane, tractoare, tehnica agricola (combine), vase fluviale, vase maritime, yachturi, motociclete, scutere, cartinguri, drujbe, masini de tuns iarba, locomotive diesel, generatoare de curent, pompe de apa,  etc, etc, etc.
pentru detalii suplimentare in privinta produselor si dezvoltarii ideei de afaceri intr-o afacere profitabila urmariti prezentarile cu ideile de afaceri.
Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".

Idei de afaceri cu produse ce reduc consumul de carburant plus ofera o serie de avantaje economice si practice

    1. Idei de afaceri pentru soferi de TIRuri si autocare.
In timp ce pe strazi circula zeci de mii de tiruri, o idee de afaceri ce reduce consumul de carburant cu 20% poate fi o idee buna pentru foarte multa lume. Torni in rezervor solutia pentru reducerea consumului de carburant conform dozelor recomandate. Economia de motorina creste cu fiecare rezervor parcurs. Un TIR de arde pe luna 3-5-10 tone de motorina. O economie de 15% din 5.000 litri = 0.15 * 5000 = 750 Litri economisiti = minim 750 Euro adaos la salariu lunar - ceea ce deja e o afacere la cheie destul de buna. De obicei TIR-urile VOLVO, MAN, DAF ajung la economii de 20-27% la al 5-lea al 6-lea rezervor parcurs - cu o astfel de economie aceasta idee de afaceri arata si mai bine.    Parti colaterale a ideei de afaceri: 1. se poate trece la o motorina de calitate mai joasa ceea ce asigura economii suplimentare. Utilizarea solutiei pentru curatat injectoare produce curatarea intregului sistem de alimentare incepand cu rezervorul si terminand cu teava de esapament. Un motor curat la randul sau e mai econom. Cu aceasta solutie ideea de afacere se porneste mai usor.
    Aditivul pentru ulei de motor scade frecarea pieselor de 5-7 ori. Aceasta la fel produce o economie de carburant de 4-9% plus ca economiseste 3-4 schimburi de ulei.
    O sticla de solutie pentru reducerea consumului de carburant trateaza ~ 2000 - 2500 de litri de motorina. Costul unei sticle e 60 USD pentru clienti. Pentru partenerii sinecostul sticlei pentru anumite cantitati poate fi redus cu pana la 50% (inclusiv costul livrarii care ajunge la 15-25 USD) ceea ce face ca ideea de afaceri sa fie si mai avantajoasa.
    Daca soferul de TIR sau soferul de autocar e multumit de produs, ideea de afaceri poate fi dezvoltata intr-o afacere si mai profitabila. Produsul ete recomandat altor persoane si acestea devin parteneri ai companiei, atunci la venitul direct se adauga venitul rezidual care in timp de 2-6 luni de promovare activa poate creste la 800-1500 USD pe luna.
pentru detalii suplimentare in privinta produselor si dezvoltarii ideei de afaceri intr-o afacere profitabila urmariti prezentarile cu ideile de afaceri.
    Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".

    2. Afacere la cheie cu investitii mici pentru posesorii de automobile

(reducerea consumului de carburant)
    Aceasta idee de afaceri e cea mai avantajoasa pentru persoanele care circula mult cu automobilul.
    A. Primul pas al acestei idei de afacere e rezultatul personal REAL si EXACT cu produsele de reducere a consumului de carburant: nu recomandam utilizarea de rezultate luate "din pod". Economia personala pe automobilul personal.  Daca pe an se consuma 3000 de litri atunci o economie de 20% economiseste 0,2 * 3000 = 600 Euro.
    B. Al doilea pas al ideei de afacere e plasarea unui anunt cu litere mari pe parbrizul din spate si/sau sticlele laterale ale automobilului.
    C. Al treila pas e ca fie ca circuli cu masina, fie masina sta in fata blocului, fie ca ai parcat-o la supermarket anuntul e vizibil si primesti apeluri si tratezi PERSONAL cu persoana interesata.
    D. Exemplul personal e FOARTE CONVINGATOR si dati 1 sticla de proba pastrand diferenta de pret. (venit ~ 400-800 USD pe luna) + faceti schimb de carti de vizita.
    E. Din 20 de sticle date ca proba 8-10 persoane vor deveni parteneri ai Dvs. (venitul saptamanal din reteaua Dvs de parteneri e limitat la 17.500 USD)
pentru detalii suplimentare in privinta produselor si dezvoltarii ideei de afaceri intr-o afacere profitabila urmariti prezentarile cu ideile de afaceri.
Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "testeaza idea de afaceri".

    Idei de afaceri Nr.2

    Idea de afaceri ce are la baza un alt produs bio exceptional ce ofera urmatoarele avantaje:
1. Reduce cu 70% cheltuielile pentru: a. uleiurile de motor;  b. uleiurile hidraulice; c. uleiurile de transmisie; d. uleiurilor de servodirectie; e. orice tip de ulei tehnic ;
2. Scade frecarea pieselor din motor de 5-7 ori
3. Permite trecerea la un ulei de motor mai ieftin
4. Permite schimbarea uleiului de motor de 3-5 ori mai rar;
6. Reduce consumul de carburant cu 3-5%
7. Prelungeste perioada de exploatare a pieselor motorului cu 60-80%
8. Reduce cheltuielile pe intretinerea si reparatia motorului
9. Permite dezvoltarea unui venit substantial cu investitii minime


     Ca ideile de afaceri sa aiba sanse de succes ...
  .... inainte de a porni trebuie sa ne intrebam: "cine sunt potentialii consumatori ai acestui produs ?". O mica analiza de piata arata ca aceasta idee de afaceri are potential mare. Sunt sute de mii de potentiali consumatori: automobilele personale, taxi, maxi-taxi, autocare, camioane, tractoare, tehnica agricola (combine), vase fluviale, vase maritime, yachturi, motociclete, scutere, cartinguri, drujbe, masini de tuns iarba, locomotive diesel, generatoare de curent, pompe de apa, motoare, sisteme hidraulice, sisteme de transmisie, sisteme de servodirectie si orice sistem tehnic in care se doreste reducerea cheltuielilor pe  ulei tehnic cu 60-80%.

pentru detalii suplimentare in privinta produselor si dezvoltarii unei afaceri profitabile urmariti prezentarile cu idei de afaceri la cheie.Idei de afaceri Nr.3
    Idee de afaceri ce se bazeaza pe un alt produs organic ce ofera urmatoarele servicii dintr-o "singura" lovitura:

Curata injectoarele, motorul (cilindrii si pistoanele), curata rezervorul de depunerile de parafina si gudron, curata intreg sistemul de alimentare cu benzina si motorina incepand cu rezervorul si terminand cu teava de esapament.

Avantajele produsului ce sta la baza ideei de afaceri la cheie sunt :
1. REDUCE cu 70% la cheltuielile pe :
a.  curatarea injectoarelor
b.  curatarea motorului
c.  curatarea rezervorului
d.  curatarea intregului sistem de alimentare cu benzina sau motorina

2. reduce consumul de combustibil
3. accelereaza efectul produselor de reducere a consumului de carburant din aceeasi linie
4. restabileste puterea motorului
5. reduce cheltuielile pe intretinerea si reparatia motorului cu 70-90%
6. permite dezvoltarea unei afaceri profitabile cu investitii de intretinere minime

O astfel de idee de afaceri poate avea succes ?

Cine sunt potentialii cumparatori ai unui astfel de produs in timp ce preturile la combustibil cresc ? Doar in Romania circula peste 8 milioane de motoare cu ardere interna si in R.Moldova peste 1 milion. Este vorba despre: automobil personal, taxi, maxi-taxi, autocare, camioane, tractoare, tehnica agricola (combine), vase fluviale, vase maritime, yachturi, motociclete, scutere, cartinguri, drujbe, masini de tuns iarba, locomotive diesel, generatoare de curent, pompe de apa,  etc, etc, etc. Sunt foarte multi potentiali consumatori ai acestui produs, de aceea ideea de afaceri nr.3 are sanse mari de succes.

Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click aici ...  idei de afaceri la cheie cu investitii mici.

   Idei de afaceri Nr.4
    Idee de afaceri ce se bazeaza pe un alt produs bio exceptional

Acest produs permite scaderea cheltuielilor cu 90% pentru spalarea, polisarea si detailingul auto. Doar utilizarea produsului ce sta la baza ideii de afacere e o mica afacere pentru foarte multi posesori auto. Cu ajutorul acestui produs se poate porni o afacere profitabila de spalare, polisare si detailing.

Produsul ce sta la baza afacerii la cheie e un produs de curatenie bio, ecologic pur ce permite efectuarea curateniei fara a utiliza apa. Produsul de curatenie poate fi aplicat in foarte multe domenii.
1. Avantajul  principal al produsului este ca spala fara apa si fara a ZGARIA suprafata. Poate fi utilizat in orice loc fara amenajari speciale.
2. REDUCE cu 90% la cheltuielile pe :
a.  spalare auto
b.  polisare auto / detailing auto
c.  pregatirea masinii pentru vanzare
3. scoate rugina si protejeaza caroseria masinii de rugina
4. protejeaza vopseaua masinii de :
a. soare
b. ploaie
c. smoala / bitum
d. noroi
e. alta vopsea nedorita (gen grafitti)


5. produsul restabileste si mentine excelent luciul obiectelor lucioase si le protejeaza de murdarie :
a. oglinzi (nu mai raman urme de degete)
b. geamuri si parbrize - apa se scurge instantaneu de pe suprafata tratata, creste vizibilitatea prin parbrizul masinii pe timp de ploaie
c. mobila
c. telefoane mobile
d. laptopuri
e. chiuvete
f. restabileste luciul bijuteriilor din aur, argint, platina, etc, etc
g. scoate piatra mai usor de pe obiectele de uz sanitar

Produsul este BIO, este econom in utilizare si ofera rezultate exceptionale practic instantaneu.


Potentialul ideei de afaceri

Cine sunt potentialii cumparatori ai unui astfel de produs in timp ce pretul unei spalari si polisari auto e prea mare ? In primul rand posesorii de automobile personale si automobile de serviciu.  Deoarece produsul are aplicare si pentru geamuri, mobila si tehnica sanitara, atunci si urmatorii candidati la fel se vor interesa: hotelurile, pensiunile, gradinitele, atelierele de raparatie a calculatoarelor, saloanele de mobila, spalatoriile auto si practic orice gospododarie.

Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".Idei de afaceri Nr.5
    Idee de afacere la cheie ce se bazeaza pe un produs ce prelungeste perioada de exploatare a anvelopelor cu 30-50% si direct scade costurile de intretinere a cauciucurilor.

    Produsul este ecologic pur si se utilizeaza fara apa - poate fi aplicat in orice loc, fara amenajari speciale. Pe langa prelungirea perioadei de exploatare a anvelopelor, ofera urmatoarele avantaje:
1. Da un aspect lucios matasos anvelopelor
2. Protejeaza anvelopele de razele solare
3. Protejeaza anvelopele de apa si temperaturi extreme
4. Protejeaza anvelopele de agentii chimici de pe sosea
5. Apara cauciucurile de efectul de dezagregare ce are loc pe timp de iarna cand apa ba ingheata ba se dezgheata facand crapaturi tot mai mari in anvelope.

    Aceste produse sunt performante si econome in aplicare si prelungeste perioada de exploatare a anvelopelor cu 30-50% si da anvelopelor un aspect estetic foarte atragator.


Potentialul ideei de afaceri ..

    Produsele au aplicare foarte larga. In Romania circula peste 8  milioane de automobile si in R.Moldova peste 1 milion de automobile. Fiecare automobil are anvelope - cel putin 4 la numar. Oricine doreste ca anvelopele sale sa tina cat mai mult si sa arate cat mai bine. Produsul BIO este aplicabil pentru: anvelope auto de iarna, vara, demisezon, cauciucuri pentru motociclete, scutere, biciclete, anvelope pentru camioane, etc, etc, etc si alte piese din cauciuc ce se gasesc in diferite domenii de activitate.
   
Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".
Idei de afaceri Nr.6
    o idee de afaceri ce se bazeaza pe un produs de curatenie ecologic pur, ultraperformant si foarte econom in aplicare.

    Produsul este destinat pentru ingrijirea pielii naturale si vinilului.

    Produsul are o aplicare foarte larga: haine (geaca, pantaloni, trenci, palton, etc), incaltaminte (cizme, pantofi, bocani, sandale, etc), mobila (canapele), salon auto, genti, portmonee si posete, piese si accesorii din piele naturala sau vinil.

    Ce face produsul ? Ce avantaje ofera ?

1. Produsul prelungeste cu 50-70% perioada de exploatare a obiectelor din piele si vinil
2. Produsul curata, hraneste si innoieste obiectele din piele si vinil fara a utiliza apa
3. Produsul da un aspect lucios matasos pielii
4. Produsul protejeaza pielea si vinilul de factorii districtivi din exterior
5. Foarte important: produsul se asimileaza instantaneu si nu lasa urme de grasime pe care se depune praful ce strica toata "opera".

Produsul este ecologic pur, performant si economom in aplicare. Produsul nu vopseste pielea si se aplica fara utilizarea apei.

Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "idei de afaceri".
    Idei de afaceri Nr.7
    Idea de afaceri Nr.7 are la baza un alt produs EXCEPTIONAL ! Este vorba despre un deodorant FARA MIROS ce NEUTRALIZEAZA mirosul urat practic instantaneu. Atentie mare acest super-deodorant NU MASCHEAZA MIROSUL CU UN ALT MIROS MAI PUTERNIC.

    Acest deodorant e in acelasi timp un dezinfectant ce automat se descompune in apa si bioxid de carbon - elemente absolut inofensive.
    Produsul este 100% ecologic pur si 100% non-toxic pentru maturi, copii si animalele de companie.
    Produsul neutralizeaza o serie de mirosuri din care cele mai des intalnite sunt:
1. miros de WC si baie
2. miros de mucegai
3. mirosul de peste
4. mirosul de bucate ce se gatesc la bucatarie
5. mirosul de tutun
6. mirosul de fum de tigara
7. miros de animale de companie (caine, pisica, etc)
8.  mirosul de vopsea
9. mirosul de incaltaminte
10. mirosul de produsele alterate
11.  mirosul de alcool
12.  mirosul altor deodorante, parfumuri
13. mirosul de transpiratie
14.  mirosul urat din gura
15. miros de voma
16. mirosuri specifice vestiarelor sportive
17. mirosuri de WC-uri, etc


Potentialul ideei de afaceri
   
    Datorita faptului ca produsul e fara miros, 100% natural si 100% non-toxic afacerea are un domeniu foarte larg de aplicare: apartamente, case, restaurante, clinici, spitale, pensiuni, scoli, gradinite, incaperi de productie cu grad sporit de toxicitate organica a aerului: macelarii, statii de epurare, ocoluri, ferme, etc, etc, etc.
Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "testeaza idea de afaceri".
Idei de afaceri Nr.8

    Idea de afaceri nr8 are la baza un produs de curatenie BIO profesional, specializat pentru curatarea covoarelor, tapiteriei si tesaturilor - adica a hainelor facute din tesaturi de diferite tipuri. Produsul este ecologic pur si scoate instantaneu orice pete FARA A UTILIZA APA !


    Produsul de curatenie scoate urmatoarele tipuri de pete:

1. Pete  de suc
2. pete de cafea
3. pete de ketchup si mustar
4. petele de cerneala, carioca, pix si creion
5. pete de grasime
6. petele de voma
7. petele de la manerele de-asupra usii masinii
8. petele de murdarie de pe gulere si mainici - mai ales la camase si tricouri
9. petele de murdarie din zona buzunarelor - mai ales la pantaloni
9. petele de vopsea de diferite tipuri
10. pete de rugina
11. pete de noroi
12. pete de iarba
13. pete de ulei de motor
14. pete de produse cosmetice, etc, etc.


    Produsul este ecologic pur si asigura curatarea tapiteriei, covoarelor si hainelor fara a se utiliza apa.
    Un alt aspect important este ca produsul este ultraperformant si foarte econom in utilizare.


Potentialul ideei de afaceri

    Dupa cum va dati bine seama, un produs de curatenie care scoate orice pata practic instantaneu este o idee de afacere foarte profitabila deoarece economiseste timp, bani si apa si necesita investitii foarte mici de pornire si intretinere. Mai presus de toate, acest produs are foarte multe domenii de aplicare:

1. curatarea covoarelor
2. curatarea tapiteriei auto si a multor altor tipuri de tapiterie
3. curatarea canapelelor
4. curatarea hainelor: camasi, tricouri, pantaloni, chipiuri, caciuli, incaltaminte,  etc, etc
5. curatarea jucariilor de plush
6. curatarea huselor instrumentelor muzicale
7. curatarea oricarui tip de tesatura


Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".Idei de afaceri  Nr.9

   Afacerea la cheie Nr.9 se bazeaza pe un produs de curatenie profesional, ecologic pur destinat pentru ingrijirea si ATENTIE - INNOIREA obiectelor din plastic si cauciuc. Produsul e mai mult utilizat ca si cosmetica auto, dar cu succes e utilizat si in alte domenii. Produsul are o formula unica si prezinta performante SPECTACULOASE.

    Produsul curata si innoieste piesele din plastic si cauciuc fara a utiliza apa - deci nu necesita amenajari speciale si poate fi utilizat in orice loc.
    Produsul are efect de lunga durata si ofera la fel si protectie antistatica.
    Din particularitatile mai importante a produsului voi mentiona ca aplicarea sa scoate instantaneu petele galbui sau maronii si cosmetizeaza zgarieturile, crapaturile si alte defecte de suprafata.

    Produsul este utilizat mai ales ca si cosmetica auto pentru imbunatatirea aspectului estetic al pieselor din plastic, vinil si cauciuc:
1. torpedou
2. bamper
3. ramele geamurilor la automobile
4. mobila din plastic
5. oricare alta piesa din plastic: telefon, monitor, televizor, boxe si alte zeci de piese din plastic care ne inconjoaraPentru comparatie o usa a automobilului se poate curata cu acest super produs iar celelalte cu alt produs.
Peste 2 saptamani diferenta va fi evidenta !

Produsul curata fara a utiliza apa si imbunatateste ESENTIAL aspectul oricaror piese din plastic. Dupa cum va dati bine seama, ceva ce arata mai bine e mai placut si nu in ultimul rand, se VINDE mai bine, de aceea domeniile de aplicare ale acestui produs sunt foarte multe: interior auto, exterior auto, mobila din plastic, mobila de terasa, echipament de fitness, etc.

Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "testeaza idea de afaceri".
    Idea de afaceri nr. 10 are la baza un produs de curatenie ultraperformant - scoate chiar si petele grele de grasime de pe hota - si are urmatoarele calitati:
1. Este un produs BIO - ecologic pur
2. Este 100% non-toxic, non-alergenic si nu prezinta nici un fel de pericol rational pentru ochi, piele, caile respiratorii si tractul gastrointestinal
3. Practic nu are miros
4. Produsul inlocuieste zeci de produse de curatenie - este un produs de curatenie universal
5. Produsul este foarte econom
6. Produsul imbunatateste substantial ecologia si sanatatea incaperilor
7. Produsul poate fi utilizat fara apa

Potentialul ideei de afaceri
Cererea pe piata de produse de curatenie ecologic pure si non-toxice e tot mai mare - lucru foarte important pentru o afacere profitabila !
Utilizarea acestui produs de curatenie bio e o afacere buna pentru sanatatea foarte multor familii.


Acest produs de curatenie bio ultraperformant inlocuieste urmatoarele produse:
1. solutiile de spalat vase
2. solutiile de spalat geamuri
3. solutiile pentru spalat mobila
4. solutiile pentru spalat tapiteria si tesaturile
5. solutii pentru scoaterea petelor de pe haine
6. solutiile pentru spalat obiectele de ceramica din baie si WC
7. solutiile pentru spalarea salonului auto
8. solutiile pentru spalarea motorului de petele grele de ulei
etc, etc, etc.


Acest produs de curatenie universal are o gama foarte mare de aplicare: plastic, cauciuc, tapiterie, piele, tesatura, ceramica, lemn, etc.

Pentru detalii suplimentare referitor la ideile de afaceri si referitor la produsele ce stau la baza ideilor de afaceri, si cum se poate implementa ideea de afaceri intr-o afacere profitabila cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".
Idei de afaceri nr.11

    La baza oricarei idei de afaceri se afla unul sau mai multe produse. Cu cat produsele sunt mai actuale si mai folositoare cu atat ideile de afaceri se materializeaza mai usor si mai eficient.

     Idea de afaceri nr.11 are la baza o linie de produse cosmetice bio profesionale de performanta superioara - 6 produse la numar. Toata seria de produse cosmetice se bazeaza pe formula de macropatrundere compusa din extracte de ciuperci Reishi Ganoderma, extract de trifoi roshu, extract de ceai vearde, aloe vera si aminoacizi de matase. Fiecare componenta a acestei serii de produse cosmetice nu contine parabeni si alti conservanti chimici.

    In aceasta serie ultraperformanta de produse cosmetice bio profesionale intra urmatoarele tipuri de produse:

    1. Ser cu aur coloidal de 24k - destinat pentru ridurile mimice
    2. Exfoliantul - aplicabil pentru orice tip de piele
    3. Masca pentru fermitate - cu un efect puternic antiriduri vizibil in 30 de minute de la aplicare
    4. Laptele demachiant
    5. Lotiunea tonica
    6. Crema hidratanta


Potentialul ideei de afaceri

Piata este plina de cosmetice cu conservanti chimici si cu parabeni care au efect nociv asupra sanatatii. O cosmetica bio, ecologic pura de performanta comparabila cu procedurile cosmetice scumpe ca si injectiile cu botox sau interventia chirurgicala de lifting, are un potential de piata enorm.

Pentru detalii suplimentare da-ti click pe "afaceri la cheie"
Idei de afaceri nr.12

    La baza oricarei idei de afaceri se afla unul sau mai multe produse. Cu cat produsele sunt mai actuale si mai folositoare cu atat ideile de afaceri se materializeaza mai usor si mai eficient.
Idea de afaceri nr.12 are la baza mai multe produse formidabile de intretinere a sanatatii.

Care sunt factorii ce avantajeaza ideea de afaceri la cheie nr.12 ?
1. Serviciile de sanatate sunt tot mai scumpe - centrele de medicina privata rasar ca ciupercile
    Sanatatea omului practic nu e in stare sa tina pasul cu medicina moderna - adica omul are prea putina sanatate pentru tratamentele moderne. Bineinteles ce-am spus este, dar care are vre-o cateva kilograme bune de samburi de adevar.
2. Sanatatea e tot mai "rara" - practic fiecare om are probleme de sanatate si se observa o intinerire a bolilor - adica aceleasi boli care erau specifice la varste mai inaintate acum se intalnesc la varste socant de tinere.
3. Ritmul de viata e tot mai stresant si tot mai solicitant pentru sanatate
4. Produsele alimentare de pe rafturi sunt foarte sarace in nutrienti sanatosi
5. Oboseala cronica se instaleaza cu succes pe locul intai ca si boala secolului 21 - pe rafturi apar tot mai multe bauturi energizante ce intr-adevevar energizeaza, dar care actioneaza foarte puternic la ficat din cauza preparatelor sintetice ce le contin


Primul produs este un energizant instant ce are cea mai mare cantitate de antioxidanti. La capitolul antioxidanti acest produs este in pozitie clara de lider.

Ce produse stau la baza ideei de afaceri Nr.12 ?

Primul produs de baza al acestei idei de afaceri este o bautura energizanta instant ce are urmatoarele calitati:

1. E placut la gust
2. E 100% natural
3. E 100% fara zahar - lucru foarte apreciat mai ales de persoanele cu diabet zaharat.
4. Contine cea mai mare cantitate de antioxidanti - 1 plic de 3 grame contine antioxidanti naturali cat practic, N-O SA VA VINA SA CREDETI - cat un kg de usturoi !!!
5. Bautura e la plic ca si cafeaua solubila - doar trebuie sa-i adaugi apa
6. Pret foarte mic in comparatie cu avantajele pe care le ofera pentru sanatate.
7. Datorita calitatilor sale acest produs e numit "Elixirul Tineretii"

Efectele principale ale acestui energizant natural:
1. Mareste substantial nivelul de energie al organismului fara nici un risc pentru sanatate
2. Normalizeaza nivelul de zahar din sange - ma repet iarasi, persoanele cu diabet sunt foarte multumite de aceasta calitate a produsului
3. Are un efect foarte puternic anti-raceala, anti-gripa si anti-boli respiratorii
4. Cantitatea impozanta de antioxidanti ofera un puternic efect anticancerigen
5. Stimuleaza procesele de detoxifiere a organismului
6. Intareste foarte bine sistemul imun
7. Opreste procesele degenerative din organism - nu degeaba i se mai spune si Elixirul Tineretii.


Pentru detalii suplimentare referitor la produs si cum se poate dezvolta idea de afaceri intr-o afacere la cheie cu investitii minime, dati click pe "testeaza idea de afaceri".

Al doilea produs ce sta la baza ideei de afaceri nr.12 este cafeaua.
Fiecare al doilea sau 50% din populatiea activa consuma cafea. Pe de alta parte 50% din populatie sufera de oboseala cronica. Fiecare a 4-a persoana are probleme de greutate.

Pentru dezvoltarea ideei de afaceri nr.12 intr-o afacere profitabila la cheei, avem disponibile 2 tipuri de cafea cu gust exceptional cu ingrediente unice. Este vorba despre:

1. Cafea de slabit - la ora actuala aceasta cafea de slabit e cel mai sigur si cel mai eficient produs de slabit datorita ingredientelor exclusive pe care le contine.
2. Cafea energizanta - cafea cu un gust formidabil, ingrediente exceptionale cu antioxidanti puternici si multa energie.

Pentru detalii suplimentare referitor la cafea si cum se poate dezvolta o afacere la cheie cu investitii minime, dati click pe "testeaza idea de afaceri".


Al treilea produs ce sta la baza ideei de afaceri nr.12 este suplimentul nutritiv complet.

Un supliment nutritiv complet este un concept absolut nou in nutritie. Pe piata sunt zeci de mii de suplimente nutritive. Toate aceste suplimente sunt incomplete - adica abordeaza numai un aspect al sanatatii - bineinteles daca aceste suplimente sunt calitative.

Suplimentele nutritive complete care stau la baza ideei de afacerii la cheie Nr.12 sunt 100% naturale si imbunatatesc 8 din cele mai importante aspecte ale sanatatii. Acestea sunt:
1. Sanatatea digestiva
2. Sanatatea incheieturilor
3. Sanatatea oaselor
4. Sanatatea muschilor
5. Sanatatea sexuala
6. Sanatatea mentala
7. Sanatatea vazului
8. Energia organismului

Pentru idea de afaceri nr.12 sunt formulate 2 tipuri de suplimente nutritive complete:
1. Suplimente nutritive pentru barbati
2. Suplimente nutritive pentru femei

Pentru detalii suplimentare referitor la produs si cum se poate dezvolta ideea de afaceri intr-o afacere profitabila la cheie cu investitii minime, dati click pe "afaceri la cheie".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2014