TraTa.ro
    Solutie BIO-ECO - produs de curatenie pentru spalarea, polisarea si detailingul suprafetelor lucioase

    1. Efect instantaneu de polisare cu protectie pe termen lung - faptul ca nu raman urme de degete e dovada absoluta !
    2. Datorita tehnologiei noi de incapsulare electrostatica, NU ZGARIE si nu deterioreaza suprafata
    3. Instantaneu innoieste si ofera un aspect de luciu-oglinda suprafetelor curatate
    4. Reduce cu 70-90% cheltuielile de timp si bani pe spalare, polisare si detailing auto. Produsul e folosibil pentru orice suprafata lucioasa.
    5. Micro-stratul protector apara pe termen lung suprafetele spalate de depunerile noi de murdarie
    6. Restabileste luciul obiectelor: mobila, geamuri, oglinzi, obiecte sanitare (robinete, chiuvete, wc, etc), bijuterii, telefoane mobile, piese din plastic, etc.
    7. Protejeaza si curata orice suprafete lucioase de: noroi, pete de calcar - piatra, pete de rugina, pete de bitum, smoala, vopsea, etc.
    8. Domenii multiple de aplicare: caroserie auto, detailing auto, oglinzi, geamuri, bijuterii, telefoane mobile, laptopuri, mobila, obiecte sanitare, etc, etc.
    9. Dupa prelucrare, apa luneca practic instantaneu de pe suprafata polisata. Pe timp de ploaie parbrizul are o vizibilitate de 2-3 ori mai buna.

    ES e un produs de curatenie BIO de tehnologie noua, ce prezinta in sine un concept nou despre spalarea, curatenia, polisarea si protectia suprafetelor lucioase. Cu produsul de curatenie ES se economisesc 60-90% din bani, timp si efort pentru spalarea si polisarea oricarei suprafete lucioase.

     Acest produs de curatenie NU ZGARIE SUPRAFATA curatata. Componentele active ale produsului incapsuleaza murdaria si nu permite ca murdaria, in timp ce este indepartata, sa zgarie suprafata prelucrata. Fiind utilizat ca si cosmetica auto, produsul de curatenie ES spala mashina fara apa si produce un efect formidabil de polisare cu ceara. Datorita faptului ca spala fara apa, ES face economii substantiale de apa si permite spalarea masinii in orice loc, fara amenajari speciale.

    Orice suprafata lucioasa arata exceptional dupa ce e tratata cu produsul de curatenie ES.

    Produsul de curatenie ES are urmatoarele domenii de aplicare: masini, barci, motociclete, oglinzi, geamuri, fibra de sticla, metale cromate sau nichelate, obiecte din plastic, bijuterii, telefoane mobile, laptopuri, etc, etc, etc.


    Dupa aplicarea produsului de curatenie ES, datorita nanopeliculei de ceara ce se formeaza, suprafata curatata ramane pe foarte mult timp protejata impotriva murdariei. De exemplu dupa ce un geam sau o oglinda a fost prelucrata cu produsul de curatenie ES nu mai raman urme de degete - se verifica foarte simplu.

    Parbrizul masinii dupa ce e prelucrat cu produsul de curatenie ES are o vizibilitate mult mai mare pe timp de ploaie - apa luneca de pe sticla practic instantaneu fara a lasa urme !


Avantajele practice ale produsului de curatenie ES:

1. REDUCE cu 70-90% la cheltuielile pe:
a.  spalare auto
b.  polish auto - detailing auto
c.  pregatirea masinii pentru vanzare

2. Face caroseria masinii curata si lucioasa ca si oglinda, ascunde zgarieturile, imbunatateste aspectul estetic al masinii si mareste pretul de vanzare al masinii
3. Spala fara apa (face economii importante de apa) si permite spalarea masinii practic in orice loc de pe strada fara a lua amenda
3. Nu zgarie surafata spalata
4. Scoate rugina si protejeaza caroseria masinii de rugina
5. Are efect dublu de spalare-protectie a vopselei masinii de :
a. soare
b. ploaie
c. smoala / bitum
d. noroi
e. alta vopsea nedorita (gen grafitti)
f. insecte
g. excremente de insecte
h. urme de ploaie / saruri

6. Produsul de curatenie ES restabileste si mentine pe termen lung curatenia obiectelor lucioase:
a. oglinzi (nu mai raman urme de degete dupa polisare)
b. geamuri si parbrize - apa se scurge instantaneu de pe suprafata tratata, creste vizibilitatea prin parbrizul masinii pe timp de ploaie
c. mobila
c. telefoane mobile
d. laptopuri
e. chiuvete
f. da un luciu deosebit bijuteriilor din aur, argint, platina, etc, etc
g. scoate piatra de pe obiectele de uz sanitar (robinete, garnitura de la baie sau bucatarie, etc)

7. Produsul de curatenei ES este ecologic pur si non-toxic
8. Cu acest produs se pot dezvolta afaceri profitabile cu investitii minime.

ATENTIE: Suprafata tratata cu ES devine mai lunecoasa.Utilizarea produsului de curatenie ES

    Acest produs de curatenie exceptional e imbogatit cu ioni incarcati pozitiv care la nivel fizic (ionic) se atasheaza de suprafata masinii incarcata negativ. Murdaria de pe suprafata tratata e incapsulata si respinsa de pe suprafata caroseriei. Astfel, spalarea si polisarea masinii are loc fara a utiliza apa si fara a zgaria vopseaua. Formula speciala a acestui produs de curatenie exceptional are in compozitia sa si ceara de palmier, care dupa aplicare protejeaza de zgarieturi si alti factori distructivi orice suprafata lucioasa a caroseriei automobilului sau a oricarui alt obiect lucios. Dupa stergerea finala cu un prosop uscat suprafata luceste exceptional ca si cum ar fi polisata cu ceara fierbinte.
firme de curatenie - produs de curatenie bio pentru curatat geamuri si oglinzi
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2015