Solutie BIO-ECO - produs de curatenie universal, pentru orice suprafata - 100% NON-TOXIC, 100% NON-ALERGENIC, practic fara miros

    1. Instantaneu scoate murdaria - chiar si petele grele de grasime imbinata cu praf de pe hota de la bucatarie
    2. Contine doar componente naturale - extrase din plante, prin tehnologie exclusiva
    3. Nu contine componente chimice cu efect toxic pentru piele, respiratie si ficat: clor, fosfati, derivati de amoniu si alte substante chimice agresive
    4. Dezinfecteaza suprafetele curatate, inclusiv si aerul
    5. Inlocuieste zeci de produse de curatenie: detergenti de spalat vase, detergenti pentru spalat haine, solutii de spalat geamuri, solutii pentru curatat mobila si tapete, solutii pentru curatat covoare si tapiterie, solutii pentru spalarea obiectelor sanitare - baie si WC, solutii de curatenie pentru detailing auto, solutie de spalat mainile, solutie pentru igienizare si dezinfectare, etc, etc, etc.
    6. EH e practic fara miros
    7. Sistem de spreiere ultrafin (practic ceata), plus 3 sticle pentru solutie de concentratie diferita - sporeste economia si rentabilitatea produsului
    Produsul de curatenie universala (detergentul) EH e un produs de tehnologie noua, 100% non-toxic si biodegradabil.

    Luati cateva produse de curatenie pentru casa ce le aveti la Dvs in apartament sau birou si cititi compozitia si semnele de atentionare de pe spatele sticlelor sau flacoanelor. In 99,9% din cazuri veti gasi cuvinte de genul: "ATENTIE", "TOXIC", "FOLOSITI CU MANUSI", "INCAPERI BINE AERISITE", ETC. Avand in casa atatea produse de curatenie cu astfel de atentionari in privinta toxicitatii, puteti intr-adevar conta ca ele va ajuta in imbunatatirea calitatii sanatatii Dvs si a familiei Dvs ?


    Daca un produs de curatenie contine elemente toxice, producatorul este obligat sa previna utilizatorul despre aceasta.

    Produsul de curatenie EH nu contine nici una din componentele specifice produselor de curatenie chimice. Din acest motiv nu veti vedea nici un semn de atentie referitor la toxicitate pe ambalajul acestui produs. EH este un produs de curatenie bio, ecologic pur si non-toxic ce nu contine nici una din substantele chimice specifice la 99.9% din produsele de curatenie.

    EH a fost elaborat ca si produs de curatenie universal 100% non-toxic si practic fara miros, pentru a fi folosit la intretinerea curateniei in apartamente, gradinite, scoli, centre de copii, restaurante si alte institutii de alimentare publica unde se doreste o toxicitate redusa a aerului. La fel produsul de curatenie EH se foloseste in garajuri, centre comerciale, birouri, interior auto, yachturi, etc, etc. Acest produs de curatenie bio are o aplicabilitate universala.

    Firmele de curatenie constiente de securitatea ecologica a incaperilor si atente la sanatatea clientilor sai, folosesc cu succes acest produs de curatenie non-toxic dand un plus de calitate serviciilor de curatenie prestate.

    Produsul de curatenie EH poate fi aplicat atat cu apa cat si fara apa. Eficienta produsului este la fel de buna cu diferite tipuri de apa: apa rece, calda, sarata, calcaroasa, etc.

    EH este inofensiv atat pentru piele cat si pentru respiratie. La fel EH este non-toxic si pentru mediul inconjurator.

    Produsul de curatenie EH e compus din apa si compusi bio pe baza de clorofila extrasa dupa o metoda exclusivista din plante. Acesti compusi pe baza de clorofila actioneaza atat ca si agent de curatenie cat si ca dezinfectant bio.


    Agentia de Protectie a Mediului EPA (Environmental Protection Agency) pe parcursul cercetarilor ample a calitatii aerului din incaperi a constatat ca, dupa compozitia sa, aerul din apartamente, birouri, etc  este unul din primele 5 riscuri ecologice pentru sanatatea populatiei. S-au facut cercetari in diferite tipuri de incaperi: apartamente (bai si bucatarii), scoli, sali de asteptare din spitale, institutii si gari, wc-uri ale diferitor institutii, etc,etc, etc. Cel mai des intalnit risc ecologic prezent in aerul din incaperi sunt agentii patogeni din aer si concentratia mare de substante toxice specifice produselor de curatenie chimice de calitate joasa.


    Utilizarea produsului de curatenie EH

    Din punct de vedere practic produsul de curatenie EH e foarte comod in utilizare, datorita faptului ca in set sunt 1 sticla de concentrat si 3 sticle dotate cu un sistem de spayere ultrafin unic ce ofera un plus de rentabilitate produsului:

Sticla Nr.1 - pentru murdaria usoara (pe sticla scrie Light Duty)
Sticla Nr.2 - pentru murdaria de grad mediu (pe sticla scrie General Purpose)
Sticla Nr.3 - pentru murdaria persistenta - gen grasime de pe hota (pe sticla scrie Heavy Duty)

Pentru fiecare sticla cu spray, concentratul de produs de curatenie bio universal ce vine intr-o sticla aparte, se amesteca dupa proportiile recomandate de producator.


    EH ca si produs de curatenie universal ecologic pur si non-toxic poate fi utilizat incepand cu bucataria, baia si apartamentul si terminand cu curatarea petelor de ulei de motor din garajul Dvs.

    Acest produs de curatenie bio va ajuta sa maximizati gradul de curatenie a casei Dvs in acelasi timp reducand la minim riscul otravirilor intamplatoare specifice produselor de curatenie chimice. EH va face casa din punct de vedere ecologic mai sigura si va reduce cheltuielile pe intretinerea curateniei.


    Detergentul bio EH e sigur pentru Dvs, e sigur pentru familia Dvs e sigur pentru Planeta.
  • Produsul de curatenie EH se bazeaza pe o formula concentrata, bio-degradabila.
  • EH nu e inflamabil (nu prezinta pericol de aprindere).
  • PH-ul solutiei de curatenie este neutru - inofensiv pentru piele si organele respiratorii.
  • Nu contine compusi bazici.
  • Nu contine derivati de ammoniu, dezinfectanti chimici, butili si fosfati.
  • Utilizarea detergentului bio EH este inofensiva pentru copii sau animalelor de companie chiar daca este utilizat in apropierea lor.


    Avantajele detergentului EH:
1. Este ecologic pur
2. Nu este toxic
3. Este econom in utilizare
4. Nu necesita utilizarea manusilor
5. Scoate murdaria instantaneu
6. Nu usuca pielea
7. Dezinfecteaza si curata
8. Are un miros fin si placut


    Domenii de aplicare pentru detergentul EH:
1. Blide si vase
2. Mobila de bucatarie si baie: hota (depunerile persistente de grasime cu praf), chiuveta / lavuar (murdarie si depuneri de piatra), oglinzi si geamuri (nu lasa urme si previne aparitia urmelor de degete, etc).
3. Mobila de apartament
4. Tapete
5. Interior auto (salon, tapiterie, piese din plastic, etc)
6. Piese metalice (manere, robinete, etc)
7. Monitoare, laptopuri, telefoane mobile, boxe, aparat photo, etc.
8. Mobila de plastic
9. Haine si incaltaminte
10. Piese din lemn / mobila din lemn
11. Instrumente muzicale
12. Carti
13. Radiatoare / calorifere
14. Piesele / partile exterioare ale motorului
15. Caroseria masinii
16. Farurile masinii
17. etc, etc, etc


TraTa.ro
produse de curatenie
produs de curatenie bio profesional
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2015