TraTa.ro
    Adititiv pentru curatarea injectoarelor si intregului sistem de alimentare-ardere-evacuare
(rezervor-pompe-injectoare-motor-teava de esapament)

    1. Calculat la 1.000.000 km, reduce cu 50-70% cheltuielile de timp si bani pe reparatia si intretinerea motorului si pieselor motorului
    2. Dintr-o singura incarcare curata toate depunerile de resturi de hidrocarburi din: motor, rezervor, tuburi, pompe, filtre, injectoare, supape, bujii, pistoane, cilindri, filtre de emisii, teava de esapament, etc.
    3. Restabileste puterea si functionarea normala a motorului
    4. Reduce consumul de carburant
    5. Inlatura orice defect al functionarii motorului cauzat de depunerile de hidrocarburi arse incomplet care se depun pe bujii, injectoare, supape, pistoane, etc
    6. Accelereaza efectul bio-produselor pentru reducerea consumului de carburant
(lichid, pastile si granule)
    7. Se foloseste in combinatie cu biocatalizatoarele de ardere pentru a se obtine arderea completa a urmelor de hidrocarburi curatate
    8. Daca teava de esapament de la masina ta e neagra de gudron (funingine) - atunci ce e in motorul masinii tale ?! ...    MMP e o solutie bio de ultima generatie, destinata pentru curatarea injectoarelor, motorului si intregului sistem de alimentare-ardere-evacuare cu benzina sau motorina.


    Curata tot sistemul de alimentare cu  combustibil
1. Curata rezervorul de carburant de acumularile de apa si alte acumulari colaterale
2. Curata tuburile de alimentare cu carburant
3. Curata injectoarele, bujiile, carburatorul, etc.
4. Curata peretii cilindrilor si peretii pistoanelor
5. Curata depunerile de gudron de pe supape. Din toate depunerile aceste depuneri scad cel mai mult compresia si randamentul motorului.
6. Curata teava de esapament de funingine


    Solutia de curatat MMP da urmatoarele efecte:
1. Protejeaza motorul si repara toate problemele de motor legate de schimbarea geometriei pieselor din cauza depunerilor de carbon, gudron si alte hidrocarburi arse incomplet. In 90% din cazuri aceste depuneri sunt cauza principala a deteriorarilor mecanice ale motorului.
2. Reduce zgomotul motorului (detonari, sunete nespecifice, etc).
3. Restabileste puterea motorului
4. Restabileste functionarea normala a motorului
5. Reduce consumul de carburant
6. Scade emisia de monoxid de carbon si noxe
7. Produce economii importante de bani si timp la intretinerea masinii
8. Accelereaza substantial efectul produselelor pentru reducerea consumului de carburant (vezi categoria carburant)

  
    Produsele arderii incomplete si consumul de benzina, motorina si GPL
    Parametrii de functionare a motoarelor de ardere interna se inrautetesc din cauza depunerilor de derivati de hidrocarburi aromatice ce se formeaza de-a lungul timpului pe piesele motorului ce compun sistemul de alimentare-ardere a combustibilului.


    Aceste depuneri de carbon (hidrocarburi arse incomplet) apar din mai multe motive:
1. Arderea incompleta a carburantului
2. "Calitatea" si "puritatea" carburantului
3. Defectiunile tehnice ale motorului reparate cu intarziere

    Depunerile de hidrocarburi arse incomplet schimba geometria pieselor din motor si duc la scaderea randamentului motorului, scaderea puterii motorului si la marirea consumului de carburant. Impuritatile mecanice sunt filtrate cu filtre ce opresc particulele mai mari de 10-20 microni. Filtrele pentru combustibil daca sunt schimbate la timp folosindu-se piese de schimb de calitate inalta prevint deteriorarea motorului din cauza impuritatilor din carburant.

    Principala cauza a deteriorarii motorului si sistemului de alimentare la motoarele cu ardere interna e "puritatea" carburantului. Derivatii de parafina, gudron, olefine, etc nimeresc in sistemul de alimentare cu carburant impreuna cu benzina sau motorina. Toti acesti derivati petrochimici se depun pe peretii rezervorului, tevilor de alimentare cu carburant, injectoarelor, bujiilor, cilindrilor, pistoanelor, tevii de esapament, etc. Scaderea puterii motorului, functionarea "in salturi", randament scazut la rotatii scazute ale motorului, mirosul puternic al gazelor de esapament arse incomplet indica faptul ca sistemul de alimentare cu combustibil e intr-o stare tehnica deplorabila si necesita o curatire buna.


    Metoda "clasica" de curatare a injectoarelor, motorului si sistemului de alimentare-ardere e desfacerea pieselor si prin influenta mecanica combinata cu reactivi chimici se curata depunerile de gudron si alti derivati petrochimici produsi din cauza arderii incomplete. Aceasta metoda are cateva dezavantaje substantiale:

1. Pret ridicat al operatiunii de dezasamblare / asamblare
2. Cheltuieli mari de timp
3. Masina nu poate fi utilizata in timpul cat se face curatarea
4. Anumite "colturi" nu sunt curatate deoarece sunt greu accesibile
5. In mod (ne)justificat apar recomandari de schimbare a anumitor piese din motor, ceea ce mareste pretul acestei operatiuni
6. La unele statii de deservire tehnica in mod neonest se shimba piesele cu piese mai vechi


    Utilizarea solutiei de curatat injectoare, motor si sistem Alimentare-Ardere-Evacuare

    Solutia de curatat MMP se toarna doar in rezervorul cu benzina sau motorina. Se aplica la fiecare 15 - 30 mii de km parcursi pentru mentinerea performantei motorului la cel mai inalt nivel. Inainte de a alimenta masina cu carburant (benzina sau motorina), se toarna continutul intregii sticle in rezervor (recomandat la 40-120 litri de carburant). In acelasi timp se adauga si produsele de reducere a consumului de carburant (solutie lichida, pastile sau granule) conform dozarilor recomandate fiecarui produs. Dupa aceasta se umple rezervorul cu carburant.


    Dupa ce rezervorul in care a fost turnata solutia de curatat MMP a fost consumat, rezervorul, filtrele de carburant, tuburile, bujiile, injectoarele, pistoanele, cilindrii, motorul, teava de esapament, etc devin curate - ca si atunci cand au fost noi.
    1. Se restabileste puterea si functionarea normala a motorului.
    2. Se reduce consumul de carburant.
curatarea injectoarelor si pistoanelor
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2015