TraTa.ro
    Solutie BIO-ECO - produs de curatenie pentru curatarea si innoirea obiectelor din plastic, vinil si cauciuc

    1. Prelungeste cu 40-60% perioada activa de exploatare a mobilei si pieselor din plastic, vinil si cauciuc
    2. Instantaneu curata si da un aspect de innoire pieselor din plastic vinil si cauciuc pe termen lung.
    3. Nu zgarie piesele
    4. Cosmetizeaza zgarieturile si micile defecte de suprafata
    5. Ofera protectie indelungata contra murdariei repetate
    6. Efect antistatic de durata mare (2-5 saptamani)
    7. Domeniu foarte larg de aplicare: interior auto, mobila din plastic, tehnica de birou, boxe, monitoare, sticla organica, telefoane mobile, laptopuri, etc, etc, etc.

    ERTR e un produs de curatenie de tehnologie noua, ce cu usurinta indeparteaza petele galbui sau maronii de pe piesele din plastic, cauciuc sau vinil care stau mai mult expuse la razele solare. Produsul de curatenie ERTR nu lasa urme de grasime dupa aplicare si se asimileaza instantaneu. ERTR cosmetizeaza fisurile de pe plastic, vinil sau cauciuc si da un aspect estetic formidabil pieselor tratate.


    ERTR face ca interiorul automobilului sa arate ca si cum automobilul a fost proaspat cumparat din salonul auto.    Avantajele produsului de curatenie ERTR:

1. Produsul e ecologic pur si practic nu are miros
2. Econom in aplicare
3. Innoieste si restabileste culoarea, netezimea si elasticitatea suprafetelor tratate: plastic, vinil, cauciuc de pe torpedou, bamper, ramele geamurilor, etc
4. Curata urmele de oxidare, murdarie, ramasitele de ceara si alte impuritati
5. Protejeaza plasticul, vinilul si cauciucul de razele solare, smog, ozon si apa
6. Efectul antistatic protejeaza de murdarirea repetata a suprafetei
7. Cosmetizeaza / acopera fisurile, rosaturile, zgarieturile si alte defecte minore de suprafata
8. Restabileste luciul pieselor tratate
9. Efect de polish / polisare
10. Se asimileaza instantaneu si nu lasa urme de grasimi
11. Protejeaza impotriva fisurilor / crapaturilor, petelor galben-maronii si aspectului sters si uscacios    
12. Asigura un aspect estetic placut al pieselor prelucrate si le face sa arate ca noi pe parcursul a multor ani    Domenii de aplicare pentru produsul de curatenie ERTR

    ERTR se aplica pentru torpedou, bamper, volan, praguri, manere ale usilor, orificii de ventilare, moldinguri, ramele geamurilor si orice piese din plastic, vinil si cauciuc.

    Pe langa piesele de interior atuo, produsul de curatenie ERTR e aplicabil si pentru sutele de artcole fabricate din plastic: laptopuri, telefoane mobile, monitoare, boxe, mobila din plastic, piese de interior, exterior si motor la automobile, camioane, yachturi, motociclete, avioane, scutere, etc.    Utilizarea produsului de curatenie ERTR

    Se aplica o cantitate mica de produs pe suprafata dorita si cu ajutorul unui prosop uscat se sterge / poliseaza suprafata. Efectul de innoire / curatare este vizibil instantaneu.

    Produsul de curatenie ERTR contine o formula speciala de polimeri ce creaza o micropelicula de protectie a pieselor tratate. Aceasta micropelicula apara plasticul, vinilul si cauciucul de temperaturile extreme si razele UV. In timp aceasta pelicula scoate in evidenta calitatea ERTR fata de alte cosmetice auto sau produse de curatenie pentru ingrijit piesele din plastic, vinils sau cauciuc.

firme de curatenie si detailing auto - plastic, vinil si cauciuc
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2015