Ser cosmetic cu aur coloidal de 24K (aur pur) pentru tratarea ridurilor mimice

    1. Efect antirid vizibil dupa prima aplicare
    2. Produs cosmetic bio, de tehnologie noua, imbogatit cu antioxidanti puternici
    3. Nu contine parabeni, coloranti artificiali, hormoni, antibiotice si alte substante toxice pentru piele
    4. Contine ser de aur coloidal de 24K (aur de 24K = proba 999.9 = aur pur)
    5. Contine formula exclusiva de patrundere a componentelor active in adancimea pielii
    6. Minimizeaza efectele distructive asupra pielii ale toxinelor din aer
    7. Contine aminoacizi de matase si extracte din aloe vera, proteine de grau si orz, petale de arnica montanta, ceai verde si alantoina
    8. Crema pentru riduri mimice FB e un concurent redutabil al procedurilor cosmetice "dureroase" si costisitoare gen: botox, mezoterapie, lifting facial, etc.

    FB24K este un produs cosmetic bio de tehnologie noua cu continut formidabil de antioxidanti puternici. La fel ca si celelate produse cosmetice FB, crema contra ridurilor mimice FB24K cu aur coloidal contine o formula speciala exclusiva de macro patrundere a componentelor active in adancimea pielii.


    Atunci cand organismul uman e supraincarcat cu toxine, functiile naturale ale organismului scad din randament si incep sa faca fata din ce in ce mai greu toxinelor din mediul ambiant tot mai incarcat. Deoarece toxinele accelereaza imbatrinirea pielii, cele mai timpurii semne de supraincarcare cu toxine apar in primul rand pe pielea fetei si pe pielea gatului. Crema antiriduri cu aur coloidal FB24K contine si o formula speciala de aminoacizi de matase ce patrund foarte usor in straturile pielii. Aminoacizii de matase impreuna cu serul de aur coloidal de 24k mentin sanatatea pielii si o apara de elementele toxice prezente in aer si in apa. Formula speciala de macro patrundere a cremei antirid FB24K face ca elementele pe care le contine sa dea un efect de intinerire vizibil dupa prima procedura. Pe termen lung crema antiriduri mimice FB24K cu ser de aur coloidal, dau rezultate ce "sfideaza varsta".


    Crema antiriduri mimice FB24K, pe langa serul de aur coloidal pur (de 24 karate), aminoaciizii de matase de puritate inalta si formula ultraperformanta de alimentare a pielii, contine si alte componente formidabile ce actioneaza benefic asupra sanatatii tenului. Aceste componente sunt extracte naturale din: aloe vera, proteine de grau, orz, petale de Arnica Montana, ceai verde si alantoin (imbunatateste rezistenta pielii la toxine).


    Serul cosmetic de aur coloidal de 24K (aur pur) prezinta in sine un gel in care sunt prezente in suspensie particulele de aur de marimi cuprinse intre 1 si 400 nanometri. Particulele de aur patrunse in piele actioneaza ca si un antioxidant puternic ce formeaza o o matrice de sustinere si protejare a pielii. Particulele de aur mai mici patrund mai adanc in piele, iar particulele de aur mai mari raman in straturile superioare ale pielii. Aceasta particularitate a serului cosmetic de aur coloidal 24K Firming Serum mentin pielea elastica si ii dau un luciu sanatos foarte atragator.


Utilizarea serului antiriduri mimice FB24K

    Pentru un efect maxim, crema antiriduri mimice cu ser de aur coloidal, se recomanda a fi folosita zilnic dupa aplicarea cremei hidratante FB si/sau dupa masca de fermitate FB.

    Crema antiriduri cu ser de aur coloidal e foarte economa in utilizare. Sunt de ajuns doar 1-2 picaturi de ser pentru toata fata. Picaturile de ser cosmetic se pun pe varful degetelor si cu miscari usoare de "pipaire" se aplica pe riduri. Cele mai recomandate locuri de aplicare a cremei antiriduri mimice cu ser de aur coloidal sunt ridurile de expresie (mimice): pe frunte, imprejurul ochilor si pe gat. Serul se aplica exact pe riduri. Aplicarea corecta a serului cosmetic cu aur coloidal FB24K asigura un efect comparabil injectiilor cu botox si interventiilor chirurgicale dureroase cu recuperare lunga.

TraTa.ro
tratament riduri mimice
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".
Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2015