TraTa.ro
    Bautura energizanta instant cu antioxidanti naturali (nu contine zahar)

    1. Produs bio de tehnologie noua supranumit "elixirul tineretii" - datorita continutului record de antioxidanti naturali
    2. Coeficient record de antioxidare - 12.000 (ORAC) per servire
    3. Instantaneu energizeaza si intareste sistemul imun
    4. 100% natural - contine doar extracte naturale (nu e toxic pentru ficat si pancreas ca si bauturile energizante sintetice de pe rafturi)
    5. 100% fara zahar - actioneaza normalizator asupra nivelului glicemiei (aspect foarte inalt apreciat mai ales de persoanele cu diabet zaharat)
    6. Ofera o bautura energizanta instant cu o cantitate formidabila de antioxidanti puternici. Dintr-un plic se poate obtine 1-1,5 litri de suc natural - mult mai rentabil la pret si oferind o valoare nutritiva net superioara sucurilor de pe rafturile magazinelor
    7. Exclude efectele secundare negative specifice bauturilor energizante sintetice
    8. Ofera multiple efecte benefice pentru sanatate - efect practic instantaneu in tratarea gripei si racelii. Actioneaza normalizator asupra nivelului de zahar din sange.
    9. Bautura energizanta DF contine extracte naturale din surse bogate in antioxidanti puternici: Acai, seminte de struguri (bogate in Resveratrol - antioxidant puternic), Aronie, Merisor, Afine, Visina, Mar, Mangustan, Ceai Verde, Broccoli, Cuisoare, Scortisoara, Curcuma/Sofran si Maces. Bautura energizanta DF la fel e foarte bogata in vitamine si minerale naturale ce se asimileaza foarte usor de organismul uman: vitamina C, vitamina E, vitamina B3, vitamina B6, acid folic (vitamina B9), Seleniu, etc.
    10. Gust placut: dulce-acrisor
    11. Bautura energizanta DF e practic cea mai completa bautura energizanta naturala instant !

Fiecare plic de 3 grame de bautura energizanta DF, contine o cantitate record per gram de antioxidanti naturali. Valoarea indicelui ORAC pentru fiecare plic e de 12000 !!! La ora actuala nu exista nici un produs instant natural cu o astfel de cantitate impresionanata de antioxidanti puternici. Pe buna dreptate, datorita compozitiei sale formidabile de antioxidanti naturali, bautura energizanta instant DF poate fi considerata Elixirul Tineretii !


Utilizarea bauturii energizante naturale DF (ceai antioxidant)

    1 plic de bautura antioxidanta DF se dizolva la 1,5 litri de apa calduta (30-40 grade) si obtineti un 1,5 litri de ceai/suc/bautura cu gust dulce-acrisor cu un continut formidabil de bogat in antioxidanti puternici naturali. Se consuma toata cantitatea de ceai/suc in timpul zilei.

La momentul de fata practic nici un suc natural (chiar si sintetic) de pe rafturile magazinelor nu contine nici pe aproape o astfel de cantitate de antioxidanti naturali ca si 1,5 litri de bautura energizanta preparata din 1,5 litri de apa si un plic de bautura energizanta instant DF !

    Metode "mai energice" de utilizare a ceaiului antioxidant DF:
1 plic de 3g se dizolva la 250-500ml de apa - bautura energizanta e mai densa si mai vascoasa. Se consuma toata cantitatea de bautura antioxidanta dimineata sau atunci cand se doreste o energizare puternica sau atunci cand se simte o oarecare slabiciune in organism (Ex: raceala, gripa, oboseala, supra-extenuare, zile de munca mai incordata, etc).



Bautura energizanta DF e utilizata cu incredere de persoanele cu diabet zaharat - aceasta bautura bogata in antioxidanti naturali e 100% FARA ZAHAR !

    In foarte multe cazuri 1 pahar de bautura antioxidanta DF - 250ml (preparat in proportia de 1 plic la 1,5 litri) la persoanele cu diabet zaharat sau la persoanele cu nivelul zaharului din sange foarte ridicat, scade nivelul glicemiei cu 2-3 unitati timp de 10-15 de minute. Practica arata ca bautura energizanta DF normalizeaza nivelul de zahar din sange (glicemia).
    ORAC inseamna Oxygen Radical Absorbance Capacity - capacitatea de a asimila radicali de oxigen (CARO) - sau coeficientul de antioxidare. Acest coeficient de antioxidare a fost dezvoltat pentru a stabili cantitatea antioxidantilor prezenti in diferite produse alimentare si suplimente nutritive. Autorul acestui coeficient de antioxidare e Institutul National al Imbatranirii (National Institute of Aging) din SUA. Indicele ORAC a fost elaborat in 1992 si la ora actuala e acceptat unanim de comunitatea stiintifica mondiala. Pentru comparatie cu indicele ORAC 12000 al ceaiului antioxidant DF, luati cateva valori ORAC (coeficienti de antioxidare) pentru 100g de produse alimentare (legume, fructe) crescute organic: Usturoi 1,939, Spanac 1770, Spanac "la aburi" 909, Avocado 782, Broccoli 880. Un calcul simplu arata ca un plic de ceai antioxidant DF contine antioxidanti naturali atat cat contin 600g de usturoi crescut organic (natural, cu ingrasaminte organice si fara ingrasaminte minerale si stropiri cu insecticide)! Rar pot fi intalnite persoane care mananca 50g de usturoi organic in fiecare zi.


    Majoritatea suplimentelor nutritive cu vitamine, minerale si antioxidanti naturali sunt obtinute prin prelucrarea sucurilor anumitor plante. Aceste sucuri, deja sunt saracite de importante elemente nutritive. Dupa aceasta aceste sucuri trec prelucrari termice multiple, ceea ce le scade continutul de nutrienti natural si respectiv de anxioxidanti naturali. Bautura energizanta instant DF, pe de alta parte, e obtinuta printr-o tehnologie revolutionara ce doar deshidrateaza componentele plantelor, protejand atat componentele naturale cat si antioxidantii de influenta termica destructiva. Aceasta tehnologie face ca extractul final sa fie mult mai bogat in elementele nutritive si antioxidanti naturali, practic la fel ca si atunci cand fructul plantei este proaspat cules. Cu ajutorul acestei tehnologii se scot toate componentele nutritive, vitaminele, mineralele si antioxidantii naturali continuti in orice parte a plantei: funza, planta, fruct, coaja fructului, seminte, tulpine, etc.

    Cantitatea zilnica de antioxidanti naturali recomandata pentru o persoana sanatoasa corespunde unui coeficient de antioxidare ORAC de 3000 - 5000. Cu alte cuvinte, daca e sa luam o cantitate medie de antioxidanti recomandata zilnic (ORAC 4000), un plic de bautura energizanta instant DF contine o cantitate de antioxidanti naturali (ORAC 12000) suficienta zilnic pentru 3-4 persoane. Pentru persoanele ce au zilnic cheltuieli mari de energie atat fizica cat si intelectuala, se recomanda consumarea unui plic de bautura energizanta timp de 1 zi.




DF e o bautura energizanta ce contine o cantitate formidabila de antioxidanti naturali. Consumand aceasta bautura energizanta exceptionala organismul uman e aparat de efectele distructive ale radicalilor liberi. Radicalii liberi prezenti in organism au mai multe cauze de aparitie:

a. expunerea excesiva la razele ultraviolete ale soarelui
b. modul stresant de viata
c. alimentarea incorecta
d. fumatul si consumul de cafea
e. consumul de bauturi alcoolice
f. conservantii chimici din alimente
g. fumul automobilelor si gazele de la centralele termice si fabrici
h. pesticidele si erbicidele din legume si fructe
i. calitatea apei
j. etc.



Avantajele bauturii energizante / ceaiului antioxidant DF:

1. Este un energizant natural instant cu asimilare de peste 95%
2. Protejeaza organismul de toxinele din mediul inconjurator
3. Stimuleaza detoxifierea organismului
4. Intareste sistemul imun
5. Reduce stresul oxidativ al celulelor
6. Actioneaza recuperatoriu in cazul pagubelor produse de radicalii liberi din organism
7. E foarte bogat in antioxidanti : peste 12000 ORAC intr-un plic
8. Nu contine zahar (poate fi folosit de persoanele cu diabet zaharat), coloranti si arome artificiale
9. E un produs ecologic pur produs dupa standardul cGMP (Current Good Manufacturing Practice)
10. E un produs non-GMO (nu contine Organisme Genetic Modificate)
11. E disponibil pentru consum instantaneu - doar se adauga apa la temperatura de 30-40 grade si o bautura cu gust exceptional si bogata in antioxidanti naturali e gata !


    Din componenta ceaiului antioxidant DF fac parte urmatoarele ingrediente exceptionale bogate in antioxidanti naturali puternici: extract din fructe Acai, extract din seminte de struguri - bogat in Resveratrol (antioxidant puternic), extracte de Aronie, Merisor, Afine, Visina, Mar, Mangustan, Ceai Verde, Broccoli, Cuisoare, Scortisoara, Curcuma/Sofran si Maces.

    Fiecare din ingredientele ceaiului antioxidant DF are proprietati curative si de detoxifiere bine cunoscute. Bautura energizanta DF la fel e bogata in vitamine si minerale naturale ce se asimileaza foarte usor de organismul uman: vitamina C, vitamina E, vitamina B3, vitamina B6, acid folic (vitamina B9), Seleniu, etc.
   


    Complementar la continutul bogat in antioxidanti, nutrienti, vitamine si minerale naturale, bautura energizanta DF are urmatoarele proprietati profilactice:

1. Produce detoxifierea organismului
2. Intareste sistemul imun si are un puternic efect antimicrobial si antiviral
3. Este un antiinflamator natural
4. Normalizeaza nivelul de zahar si colesterol din sange, recomandat cu incredere diabeticilor (100% fara zahar)
5. Efect anti-cancerigen datorita cantitatii impunatoare de antioxidanti puternici
6. Protejeaza impotriva iradierilor toxice sau excesive: radioterapie, radiatii x - roentgen, raze UV, expunere excesiva la soare, etc.
7. Efect antiadipos - imbunatateste metabolismul lipidic si glucidic
8. Imbunatateste digestia
9. Intareste peretii vaselor sanguine si scade riscul bolilor cardio-vasculare
10. Scade necesitatea/pofta de a consuma dulciuri
11. Are un efect exceptional contra racelii si gripei
12. Efect energizant pentru o zi intrega !
13. Luat pe termen lung are efect de intinerire a organismului
resveratrol, ceai verde, acai - bautura energizanta naturala
Formular de contact
Pentru persoanele interesate si de dezvoltarea unui venit suplimentar ca si simplu utilizator al produsului - specificati in sectiunea "Mesajul Dvs" - "ma intereseaza detalii despre dezvoltarea unui venit suplimentar".




Toate drepturile sunt rezervate. www.trata.ro  2012 - 2013